Optika

Okoioko Optika se sastoji iz prodajnog dela i laboratorije za ugradnju i popravku. Prodajni deo poseduje veliki izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara. Redovno istražujemo nove svetske trendove.

Laboratorija za ugradnju i popravku

Saradjujemo sa proizvodjačima najboljih dioptrijskih stakala u svetu i zemilji. Bilo da su Vam potrebna lagana i estetski prihvatljiva stakla, stakla otporna na lom, manji odbljesak ili visoka zaštita od UV zračenja (E-SPF: eye sun protection factor), bićemo u mogućnosti da pruzimo stručan savet i rešimo zahtev.

www.essilor.com
www.poloptic.com
 
Okoioko optika ima zaposlenog savremeno edukovanog optičara koji će sa entuzijazmom pristupiti rešavanju i najmanjeg problema. Posedujemo kvalitetan alat kao i lager rezervnih delova.
Essilor Kappa
Laboratorija poseduje Essilor Kappa, mašinu na kojoj možemo obaviti preciznu i kvalitetnu ugradnju dioptrijskih stakala u najkraćem roku.
 
Lensmeter Visionix VL3000
Lensmeter Visionix VL3000 omogućava brzo merenje jačine ugradjenih stakala/plastike odnosno polu tvrdih kontaktnih sočiva i automatsko skeniranje progresivnih naočara.